Portfolio:
Beter voor ons Beiden

Opdrachtgever: Maurice Mulderij

Locatie: Hoogeveen

Play Video

Doel van het project

Maurice Mulderij zocht naar een muziekvideo voor zijn aankomende single Beter Voor Ons Beiden. Ostenta Media Group heeft ervoor gezorgd dat zijn visie echt tot leven kwam. De muziekvideo is geschoten op twee locaties, de eerste een prachtige villa van het International Butler Training Institute in Lochem. Op deze locatie is een verhaallijn tot leven gebracht over een koppel die op het keerpunt zitten in hun relatie, waarin ze realiseren dat het beter is om uit elkaar te gaan. Het was voor de Maurice en dus voor Ostenta erg belangrijk om deze emotie over te brengen op het publiek.

Het eindresultaat

De tweede locatie was een grote zaal in het Tamboer theater. Hierin zijn twee vleugels tegenover elkaar geplaatst om de tweestrijd op een krachtige manier uit te beelden. De video toont deze prachtige match van emoties, verhalen en dit allemaal samengevoegd tot een resultaat waar we trots op zijn.

Ook zo'n een foto of video laten maken?

Wil je ook een foto of video laten maken voor jezelf of voor je eigen bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op. Ostenta Media Group is hét mediabedrijf in Hoogeveen. Voor al jouw vraagstukken en klussen staat een expert klaar. Die ook nog eens betaalbaar is.