Over Ostenta

Ostenta Media Group

De eerlijkste fotograaf en videograaf van Hoogeveen

Ostenta Media Group werkt samen met jou om van jouw visie een realiteit te maken. Samen met jou zoeken we naar dat gene wat jouw idee transformeert naar een fantastische video. Hierin staat flexibiliteit hoog, bij Ostenta wordt creativiteit nooit belemmerd.

Naast dat Ostenta Media Group gedreven is om jouw visie tot leven te brengen wordt dit ook zo persoonlijk mogelijk gedaan. Zo krijgt je bij ons eerst een kop koffie om samen te sparren over wat jouw idee zo tof maakt en dan regelen wij de rest.

Geschiedenis van Ostenta

Het bedrijf is als hobby bedrijf opgericht door Jelmar, Jamie en Sander in 2019. Zij maakten videoclips voor artiesten. Met de tijd is Ostenta gegroeit en kregen ze veel meer opdrachten. Jelmar en Jamie hebben Ostenta verlaten in begin 2023 en Sander heeft zijn andere onderneming (SBCinematics) gefuseerd met Ostenta Media Group.

Sander Bijl

Sander Bijl

Achter de camera
Jamie van Achteren

Jamie van Achteren

Achter de schermen
jelmar raven

Jelmar Raven

Achter de computer

{ Benieuwd naar ons werk? }

Pirate Easter Egg

Jouw Verhaal, Eerlijk en Visueel Verbluffend Vertellen!

Be ostentatious

Missie

Onze missie bij Ostenta Media Group is om de unieke verhalen van onze klanten eerlijk en visueel verbluffend vast te leggen. Met toewijding aan integriteit en creativiteit streven we ernaar om blijvende indrukken te creëren en de essentie van elk moment te vangen. Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige foto- en videodiensten die niet alleen de verwachtingen overtreffen, maar ook een blijvende impact achterlaten.

Visie

Bij Ostenta Media Group visualiseren we een wereld waarin elk verhaal wordt verteld met ongeëvenaarde eerlijkheid en visuele pracht. We streven ernaar om een toonaangevende rol te spelen in de creatieve industrie, waar onze passie voor storytelling en innovatie samenkomen. Onze visie is om een blijvende stempel te drukken op de manier waarop verhalen worden vastgelegd en gedeeld, waardoor Ostenta Media Group synoniem wordt met integriteit, creativiteit en onvergetelijke visuele ervaringen.