FAQ

Veelgestelde vragen

Ostenta Media Group is gespecialiseerd in het creëren, produceren en distribueren van hoogwaardige foto en videocontent. We streven ernaar verhalen te vertellen die mensen raken en inspireren

Je kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website, per e-mail op [email protected] of telefonisch op 06-110 95 761. Wij staan altijd open voor vragen en samenwerkingen.

Wij produceren een breed scala aan films, waaronder aftermovies, bedrijfsvideo’s, muziekvideo’s en promovideo’s. Verder bieden wij bedrijfs, product, auto en evenement fotografie.

Ja, wij bieden op maat gemaakte reels (1080×1920) of (2160x3840) die jou merk effectief zal overbrengen. Neem contact met ons op om jou specifieke behoeften te bespreken.

Absoluut! Wij geloven in samenwerking en staan open voor partnerschappen met getalenteerde creatievelingen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Nee, helaas bieden wij op moment geen stageplaatsen aan. Volg ons op instagram of linkedin om op de hoogte te blijven voor stageplekken.

Als je geïnteresseerd bent in een samenwerking, stuur dan een e-mail naar [email protected] met details over jouw project. Ons team zal zo snel mogelijk reageren om de mogelijkheden te bespreken.

We maken gebruik van mobiele film- en videoproductieapparatuur om op elke locatie te kunnen filmen, een gave setup kunnen creeëren voor jouwn business of muziekvideo en maken gebruik van Adobe Creative Cloud voor de productie.

Wij leveren films in verschillende formaten, waaronder 4K, HD en andere standaardformaten, afhankelijk van de specificaties van het project en de vereisten van de klant.

Heb je andere vragen die niet in deze FAQ zijn beantwoord?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, en wij helpen jou graag verder!

Partnerschap FAQ ostenta media group met passie op het platteland